İzmir'in Menderes ilçesinde, 17 aylık N.N.B.'ye işkence ve tecavüz edilmesiyle ilgili olarak tutuklu yargılanan, minik bebeğin annesi Fadime Budak'a 5, tecavüz sanığı Yılmaz Varlı'ya 21 yıl hapis cezası verildi. Aynı davada yargılanan Metin Demirpençe ile Ali Akyüz beraat etti. Varlı, infaz yasası gereği 14 yıl, anne Budak 3 yıl 4 ay cezaevinde yatacak.
İzmir 11, Ağır Ceza Mahkemesi'nde dün yapılan üçüncü duruşmada, Marmaris'te bilgisayar yazılımcılığı yapan, çocuk fuhuşu ve pornografisi ile mücadele ettiğini anlatan Bülent Sevinç, tanıklık yapmak istediğini belirtip duruşmanın gizli yapılmasını istedi.
Mahkeme heyeti Sevinç'in tanıklığını kabul ederken, duruşmanın gizli yapılmasını reddetti. Sevinç, mahkemede, N.N.B.'ye oral seks yaptırılan görüntülerin olduğu bir porno CD'nin kendisine 1000 euro'ya satılmak istendiğini söyledi.
Sanık avukatlar kararı temyiz edeceklerini belirtti. Duruşma sonrası sanıkların yakınları, Sevinç'i dövmek istedi.