Tarihte Bugün TB İsmailağa Camiinin emekli imamı öldürüldü

3 Eylül 2006 / 17 yıl önce

Erteleme
Unutma
Hatırla
Günlük Yaz...
Kendine Bir
İyilik Yap
GELECEĞE Mesaj gönder 10 Yıl Sonraki SEN 2034 SENİ BEKLİYOR
Tarihte Bugün
29 Mart
Bugün
Ölenler
Bugün
Doğanlar
Bu Yıl Olanlar
2024
Bu Yıl Ölenler
2024
Bu Ay Ölenler
Mart
Bu Ay Doğanlar
Mart
Geçen Yıl Olanlar
2023
Geçen Yıl Ölenler
2023

Gazete Manşetleri

Burçlar

Yaş Hesapla

Gezegen Saatleri

Hicri Bugün

Tarihten Kesitler

İsmailağa Camiinin emekli imamı öldürüldü

Fatih'te İsmailağa Camii'nin emekli imamı Bayram Ali Öztürk bıçaklanarak öldürüldü. Öztürk'ü bıçaklayan kişi ise linç edildi.

OLAY 17 yıl önce   tarihtebugun.org

OLAY Tarihte Bugün: 3 Eylül 2006 İsmailağa Camiinin emekli imamı öldürüldü
Fatih'te İsmailağa Camii'nin emekli imamı Bayram Ali Öztürk bıçaklanarak öldürüldü. Öztürk'ü bıçaklayan kişi ise linç edildi.

Alınan bilgiye göre, Kocatepe Mahallesi'ndeki İsmailağa Camii'nde sabah namazı sonrası yapılan sohbet sırasında, Mustafa Erdal (27), caminin emekli imamı Bayram Ali Öztürk'e (54) bıçakla saldırdı. Öztürk'ü kalbinden bıçaklayan saldırgan, camideki cemaat tarafından linç edilerek öldürüldü.

Bayram Ali Öztürk de, ağır yaralı olarak kaldırıldığı Medical Park Hastanesinde hayatını kaybetti.Adıyaman Kahta doğumlu olduğu öğrenilen saldırganın cesedi, Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

KATİLİ CEMAAT İÇİNDEN BİLEN YOK

Fatih'te İsmailağa Camii'nin emekli imamı Bayram Ali Öztürk'ü bıçaklayarak öldüren kişiyi, cemaatin içerisinden tanıyan olmadığı bildirildi.

Emekli imam Öztürk'ün kaldırıldığı Medical Park Hastanesine gelen yaklaşık 150 kişilik grup arasında kısa süreli bir tartışma yaşandı. Tartışma, kamuoyunda ''Mahmut Hoca'' olarak tanınan Mahmut Ustaosmanoğlu'nun amcasının oğlu Abdullah Ustaosmanoğlu tarafından yatıştırıldı.

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Ustaosmanoğlu, şunları kaydetti:''Sabah namazından sonraki sohbet sırasında cemaat içerisinden bir kişi hocayı bıçaklamış. Cemaat de daha fazla bıçak darbesi vurmasını engellemek için saldırganı engellemeye çalışmış. Çıkan kargaşada saldırgan da ölmüş. Vuran şahsı tanıyan yok. Olay emniyetin elinde.''

''Daha önce de benzer bir olay olmuştu. Her iki olay arasında bir bağlantı var mı?'' şeklindeki soruya karşılık Ustaosmanoğlu, ''Evet daha önce de bir olay yaşanmıştı. Yerler ve kişiler farklı'' dedi.Bu arada, hastane bahçesinde Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğüne bağlı ekiplerin geniş güvenlik önlemleri aldığı görüldü.

Mahmut Ustaosmanoğlu'nun damadı ve Çukurbostan Camii imamı Hızır Ali Muratoğlu da, 1998 yılının Mayıs ayında, öğrencileri ile sohbet ettiği sırada silahlı saldırı sonucu öldürülmüştü.





DİKKAT! Yorum yazmak için üye girişi gereklidir.
Aşk Bedel İster 23.04.2018

AKP klasiği olarak FETÖ polisleri ve savcıları Şia, İsrail Terör Örgütü, FETÖ, ABD Terör Örgütü ve Patrikhane düşmanı Şehid hocamızın dosyasını örtbas etmiş, FETÖ sonrasında yerine geçen MİTÖ polisleri ve savcıları da dosyayı hasır altı etmiştir, Muhsin Yazıcıoğlu'nun şehid edilmesinde ve dosyasının hasır altı edilmesinde olduğu gibi. Bakalım ahirette çakal sürüleri dosyalarını nasıl hasır altı edecek!

Ziyaretçi Ücretsiz Üyelik
Tablodan Kolay Erişim (Tablo Linkleri) -
Yorum Gönderme -
Profil Sayfası Oluşturma -
Olay Takip Sistemi -
Günlük E-Posta Alımı -
Sıralama (Başlık, Görsel, Yıllık, Aylık, Günlük, Türe Göre) -
Duyuru Bilgisi -
Günlük Yaz -
Kendi Tarihte Bugün Sayfanı Oluştur -
Geleceğe Mesaj Gönder -
Reklamsız İçerik
Giriş SEN DE KATIL
Arama
Tarihte Bugün 29 Mart

Tarihte Bugün Bugün Doğanlar Bugün Ölenler





















Sitenize Tarihte Bugün Ekleyin

Tarihte Bugün ® | www.tarihtebugun.org